Nederland culinaire cruise RonReizen.nl

NederlandCulinaire cruises met Nederlandse sterrenchefs

Chef’s Table cruises zijn unieke culinaire 3-daagse riviercruises op een drijvend vijfsterren boetiekhotel, namelijk riviercruiseschip ‘Advance’. Hierbij is fine dining de rode draad is. Voor het gastronomische element spelen daarom enkele van de meest prominente en innovatieve, culinaire talenten van Nederland de hoofdrol.

Het meest luxueuze rivierschip ‘Advance’ van Transcend Cruises dient als setting voor de culinaire reizen. Maandag 19 augustus al vertrekt de eerste Chef’s Table riviercruise vanaf de Boompjes in Rotterdam met als eindbestemming Frankfurt am Main, waar op 21 augustus in de namiddag wordt aangemeerd. Niemand minder dan Michelin-sterrenchef Joris Bijdendijk (Rijks* en Wils*) zal het spits afbijten tijdens deze eerste riviercruise.

Nederland culinaire cruise RonReizen.nl Bijdendijk
  • Sterrenchef Joris Bijdendijk bij het spits af.

Nog meer sterrenchefs

De tweede riviercruise (1-3 september) volgt de idyllische route Zaandam-Enkhuizen, waarbij top-chefs Rik Veen en Roy Schipper en sommelier Toby Sadettan van het baanbrekende fine dining restaurant Lutum de meest heerlijke wijn-spijs-combinaties op tafel zullen toveren. Hierna staat Enkhuizen-Willemstad (3-5 september) op de planning, waarbij niemand minder dan chef-kok Erik van Loo en zijn zoon Juliën van het legendarische restaurant Parkheuvel** het gastronomische stokje over zullen nemen.

Nederland culinaire cruise RonReizen.nl

    Nog twee cruises

    Op de route Dordrecht-Rotterdam (5-7 september) kan er genoten worden van de innovatieve kookkunsten van chef-kok Jermain de Rozario van restaurant De Rozario*. En culinair talenten chef Kalai van Vossen en sommelier Paulina Kasimovaitė van restaurant Cellar Door, krijgen de eer om tijdens de route Rotterdam-Keulen (7-9 september) de bijzondere Chef’s Table-serie af te sluiten.

    Select gezelschap aan boord

    Het luxueuze rivierschip Advance van Transcend Cruises biedt plek aan slechts 90 gelukkige gasten. Dit selecte gezelschap wordt op de eerste dag welkom geheten met een cocktailparty waarbij er kennis kan worden gemaakt met de desbetreffende gastchef en/of culinair team. Gedurende de reis kan er verder worden genoten van speciaal samengestelde menu's met passende premium wijnarrangementen.

    Nederland culinaire cruise RonReizen.nl cruiseschip

      Ontspanning en entertainment

      Daarnaast kunnen de echte liefhebbers zich inschrijven voor een masterclass van een van de culinaire genieën, of voor een intiem privédiner van Advance by Transcend, The Table, dat wordt gehost door de chef(s) zelf! De muzikale omlijsting wordt verzorgd door gerenommeerde Nederlandse talenten uit de muziekscene, van Róbert Bába, werkzaam bij het Metropole Orkest tot het klassieke Maarten Hogenhuis Trio. Ook kan er worden ontspannen aan boord in de luxe gym, het zwembad en op het zonnedek aan boord van het schip.

      Nederland culinaire cruise RonReizen.nl cruiseschip

        Info

        • De Chef’s Table River Cruise is inclusief uitgebreid ontbijt en lunch en gedurende de twee avonden staan de bijzondere fine dining experiences, verzorgd door de master chef(s) aan boord, op het programma mét aanvullend entertainment. Daarnaast zijn de dranken - inclusief premium wijnen en sterke dranken - inbegrepen. De plaatsen voor deze exclusieve fine dining-ervaring aan boord van de ‘Advance’, met haar vijfsterren-faciliteiten, zijn beperkt. 

          Meer weten? www.transcend-cruises.com/VR

        Meer over