NederlandBloemen kijken en sterreneten
Als grondlegger van Dutch-Cuisine ging chefkok Luc Kusters van restaurant Bolenius graag de uitdaging aan om een menu te ontwerpen geïnspireerd op Keukenhof en gebruik makend van duurzame en puur Nederlandse ingrediënten.
Bloemenpracht en gastronomie
Het initiatief was afkomstig van ticketsplatform Tiqets. Zo kwam een samenwerking tot stand waarbij bezoekers van Keukenhof een bijzondere beleving voorgeschoteld krijgen. Overdag genieten van de uitbundige bloei in de vele inspiratietuinen. ‘s Avonds in restaurant Bolenius in Amsterdam genieten van een gastronomisch en exclusief zesgangen Keukenhof-diner.
Unieke beleving
"We kunnen niet wachten om in het voorjaar weer bezoekers te verwelkomen en we zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen", zegt Tom Scheuder, commercieel manager Keukenhof. “Met deze unieke beleving ons park aan het publiek presenteren is natuurlijk extra bijzonder. Op deze manier hopen we nog meer mensen te inspireren om de prachtige bloemen en Nederlandse eetcultuur te ontdekken.”
Exclusief!
Het exclusieve arrangement is alleen beschikbaar op donderdagen vanaf 21 april t/m 19 mei en er is een bepekt aantal plaatsen. Restaurant Bolenius ligt op 30 km afstand van Keukenhof aan de goed bereikbare Zuidas van Amsterdam. Het is vanaf heden exclusief via de Tiqets website te boeken. Voor meer informatie en om te reserven klik hier.