Nederland‘FIER. Smaakmeesters in de Mariënhof’ geopend
Marco Blok (MEI), Kars van Wechem (De Saffraan), Barry Hamstra (restaurant Tollius) en Pépé Topper (The Bakery) halen in juli en augustus het beste in je boven. Sinds 1 juli kan er wekelijks vier smaakvullende avonden worden genoten van wisselende gerechtjes.
FIER
‘Wij Amersfoort’, was het podium van Koningsdag 2019. En nu dat van de smaakmeesters dus. Dit is een heerlijke pop-up in Nederland en je mag het eigenlijk niet missen. De koks slaan de handen ineen en zijn gebrand om hun passie weer te delen met de bezoekers. Samen koken ze één menu, maar ze geven wekelijks bij toerbeurt leiding aan de keuken.
Specialiteiten
Elke week is er een volledig nieuwe kaart. Er wordt in het zicht gekookt, wat het allemaal nóg spectaculairder maakt. Als je 10 weken komt, zul je tien keer anders eten. Naast al die topgerechten worden speciaal door Wijnhuis van Druiven geselecteerde wijnen geserveerd. Hierdoor ervaar je de ultieme wijn- en spijscombinaties. En dat allemaal vlot en op veilige afstand. Nog een interessant feitje: FIER heeft de nieuwste generatie chefs van Nederland in huis!